22/5/14
                 
Δ. Χριστόπουλος: "Η Δεξιά στο όνομα της επιβίωσής της συμπλέει με την ακροδεξιά"http://www.stokokkino.gr/article/8527/D-Xristopoulos-I-Deksia-sto-onoma-tis-epibiosis-tis-sumpleei-me-tin-akrodeksia
 
Συνεντεύξεις Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χριστόπουλος μιλά στο Κόκκινο για την ακροδεξιά και τα δικαιώματα που έχασαν οι Έλληνες πολίτες μέσα στο χρόνια του μνημονίου.

"Ελληνική Δεξιά στο όνομα της επιβίωσής της συμπλέει με την ακροδεξιά κάτι που έκανε πάντα όταν την έβαζε μπροστά, πίσω ή δίπλα της μπροστά στα δύσκολα" δήλωσε στο Κόκκινο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χριστόπουλος αναφορικά με την άνοδο της ακροδεξιάς στα χρόνια του μνημονίου.

"Χάσαμε μια γραμμή μάχης απέναντι στην ακροδεξιά γιατί οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια είναι αυτές που έστρωσαν το δρόμο στην ακροδεξιά" τόνισε πως "όσο συνεχίζονται αυτές τις πολιτικές τότε "ο δρόμος αυτός θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα".

- See more at: http://www.stokokkino.gr/article/8527/D-Xristopoulos-I-Deksia-sto-onoma-tis-epibiosis-tis-sumpleei-me-tin-akrodeksia#sthash.JWEZ3ehV.7nNcPYLi.dpuf

Αρχειοθήκη ιστολογίου